Ніж для м'яса TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER 152 мм, нержавіюча сталь
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Tramontina
-
Можна мити в посудомийній машині Так
-
Призначення Для м'яса
-
Серія Profissional Master
-
Артикул 24609/026
-
Довжина леза 152
-
Колір руків'я Зелений
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
-
Матеріал руків'я Поліпропілен
-
Ріжуча крайка ножа Гладка
-
Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Ніж для м'яса TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER 152 мм, нержавіюча сталь
Ніж для м'яса TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER 152 мм ідеально підходить для точного та маневреного порціонування м'яса, жилування та обробки продуктів середнього розміру. Він поєднує високоякісну нержавіючу сталь DIN 1.4110 для леза та гігієнічне руків'я з антибактеріальним захистом для максимальної безпеки на кухні.
Переваги високоякісного металу
Лезо має оптимальну довжину 152 мм, що забезпечує зручність контролю під час роботи, вимагаючи мінімум зусиль. Для виробництва використана спеціалізована нержавіюча сталь DIN 1.4110, яка відрізняється високою довговічністю та здатністю ефективно зберігати ріжучу кромку. Товщина клинка становить 2 мм, що додає йому необхідної жорсткості та надійності при роботі з м'ясними волокнами.
- Довжина леза: 152 мм.
- Товщина клинка: 2 мм.
- Матеріал: нержавіюча сталь DIN 1.4110.
Антимікробний захист руків'я
Руків'я виконане з поліпропілену та є ключовою особливістю серії завдяки інтегрованому захисному покриттю Microban. Ця технологія забезпечує постійний антибактеріальний ефект, що запобігає розмноженню мікроорганізмів, цвілі та грибків. Така стійкість до зовнішніх факторів, а також можливість миття в посудомийній машині, робить цей ніж ідеальним вибором для суворих гігієнічних вимог.
- Руків'я з поліпропілену.
- Інтегрований захист Microban.
- Дозволено мити в посудомийній машині.
Додати відгук до товару
- Бренд Tramontina
- Бонусні бали: +9 бонусів
- Можна мити в посудомийній машині Так
- Призначення Для м'яса
- Серія Profissional Master
- Артикул 24609/026
- Довжина леза 152
- Колір руків'я Зелений
- Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
- Матеріал руків'я Поліпропілен
- Ріжуча крайка ножа Гладка
- Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina