Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master Yellow 203 мм, нержавіюча сталь
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Tramontina
-
Можна мити в посудомийній машині Так
-
Призначення Для м'яса
-
Серія Profissional Master
-
Артикул 24620/058
-
Довжина леза 203
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
-
Матеріал руків'я Поліпропілен
-
Ріжуча крайка ножа Гладка
-
Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master Yellow 203 мм, нержавіюча сталь
Професійний обробний ніж Tramontina Profissional Master з лезом довжиною 203 міліметри ідеально підходить для ефективної роботи з м'ясом, забезпечуючи швидке та точне порціонування. Цей інструмент розроблений для інтенсивного використання на професійних кухнях, де критично важливі гігієна, ергономіка та довговічність.
Гігієна та система кольорового кодування
Рукоятка ножа виготовлена з поліпропілену і містить інтегроване антибактеріальне покриття Microban. Ця технологія забезпечує постійний захист поверхні, пригнічуючи ріст бактерій і грибків, що істотно підвищує гігієнічність інструменту.
- Рукоятка оснащена покриттям Microban;
- Колір: жовтий, для гігієнічного зонування;
- Матеріал рукоятки: поліпропілен;
- Можна мити в посудомийній машині.
Параметри леза та міцність
Лезо ножа має оптимальний розмір 203 мм для широкого спектра операцій з м'ясом. Воно виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує виняткову стійкість до зносу, корозії та допомагає зберегти гладку ріжучу крайку гострою надовго. Надійна конструкція ножа витримує високі навантаження і підходить як для нарізки, так і для обробки.
- Довжина ріжучої частини: 203 мм;
- Ріжуча крайка: гладка;
- Матеріал леза: нержавіюча сталь;
- Призначення: для м'яса.
Додати відгук до товару
- Бренд Tramontina
- Бонусні бали: +8 бонусів
- Можна мити в посудомийній машині Так
- Призначення Для м'яса
- Серія Profissional Master
- Артикул 24620/058
- Довжина леза 203
- Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
- Матеріал руків'я Поліпропілен
- Ріжуча крайка ножа Гладка
- Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina