Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master green, 203 мм
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Tramontina
-
Можна мити в посудомийній машині Так
-
Призначення Для м'яса
-
Серія Profissional Master
-
Артикул 24620/028
-
В упаковці Блістер
-
Довжина леза 203
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
-
Матеріал руків'я Поліпропілен
-
Ріжуча крайка ножа Гладка
-
Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Ніж для м'яса Tramontina Profissional Master green, 203 мм
Ніж із лінійки Profissional Master – інструмент для інтенсивного використання на професійній кухні. Довжина леза 203 мм забезпечує високу швидкість та ефективність при роботі з великими обсягами м'яса, птиці або риби. Він ідеально підходить для точного різання, обробки та порціонування.
Високоякісний клинок з DIN 1.4110
Для забезпечення максимальної продуктивності лезо виготовляється з нержавіючої сталі DIN 1.4110. Унікальна технологія термічної обробки та кріогенне загартування надають сталі надзвичайну твердість і гнучкість. Гладка ріжуча кромка легко підтримується гострою і стійка до швидкого зношування навіть після сотень циклів роботи.
Технічні характеристики
- Призначення: для швидкої та ефективної нарізки м'яса.
- Марка сталі: DIN 1.4110 (високолегована нержавіюча сталь).
- Розмір леза: 203 мм (8 дюймів).
- Кріогенна обробка: підвищує міцність леза.
Система кольорового кодування (зелений)
Рукоятка виготовлена з поліпропілену в зеленому кольорі, що дозволяє інтегрувати ніж у систему кольорового кодування HACCP, яку використовують для запобігання перехресному забрудненню продуктів. Зелений колір традиційно використовується для овочів та салатів. Крім того, рукоятка має текстуровану поверхню та покриття Microban® для гарантованої гігієни.
Особливості руків'я
- Матеріал: поліпропілен із захистом Microban®.
- Колір: зелений (для дотримання стандартів HACCP).
- Безшовна конструкція: відсутність щілин для скупчення бруду.
- Стійкість: можна мити в промислових посудомийних машинах.
Додати відгук до товару
- Бренд Tramontina
- Бонусні бали: +7 бонусів
- Можна мити в посудомийній машині Так
- Призначення Для м'яса
- Серія Profissional Master
- Артикул 24620/028
- В упаковці Блістер
- Довжина леза 203
- Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.411
- Матеріал руків'я Поліпропілен
- Ріжуча крайка ножа Гладка
- Категорія: Кухонні ножі та підставки Tramontina